Adatvédelem

Tisztelt Látogatónk!

Ha Ön az Estraco Kft. internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe:

  • egyrészt az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,
  • másrészt Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.
Az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az Estraco Kft.

A honlap üzemeltetéséhez külső szervezetet is igénybe veszünk: a honlap programozási feladatait az EduCon SH Bt., az informatikai rendszerünk - ezen belül a web kiszolgáló - üzemeltetését pedig a dPortal Kft. végzi.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az Estraco Kft. (a törvényben meghatározott esetek kivételével) nem adja tovább.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz saját munkatársaink, valamint a dPortal Kft. rendszergazdái férnek hozzá, kizárólag a feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben.

Amennyiben Ön kérdést intéz hozzánk vagy kifejti valamilyen témában véleményét, ilyenkor megadja nevét, elektronikus postacímét (e-mail), esetleg telefonszámát, valamint kérdését vagy véleményét. Ezek az adatai az Estraco Kft. adott témában illetékes munkatársaihoz kerülnek, akik válaszukkal megkeresik Önt. Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.